Salt & Peber

Bestil Aftensmad

Bestilling af jeres Aftensmad kunne ganske simpelt ikke være lettere. I starter blot ugen med at gå ind og krydse de dage af hvor I godt kunne tænke jer at få leveret aftensmaden. Dog er der et minimum på seks portioner mandag til torsdag og / eller fredag til søndag, samt minimum seks portioner.
Herefter kan i vælge i mellem to forskellige retter. Her vil den ene som regel være af mere traditionel karakter, hvor i mod den anden er af mere eksperimenterende art. Portionsstørrelserne er universelle, så I behøves ikke bekymre jer om der er mad nok. Som en ekstra bonus tilbyder vi end da dessert og forret lørdag og fredag, hvis der skal lidt ekstra kulør på weekendaftenerne, hvor man jo gerne må forkæle hinanden ekstra meget.

Når disse ting er klaret, så er det blot at klikke læg i kurv, og glæde sig til at maden kommer frem. Herefter kan i godt begynde at glæde jer til den kommende uges lækre måltider, uanset hvilken af de to daglige retter valget er faldet på. Når maden ankommer, så inkluderer vi altid grundige instruktioner om hvordan den skal tilberedes. På den måde er der intet står i vejen for at alle kan nyde et godt måltid sammen, og gå mætte i seng.

Bestil nu