Salt & Peber

Et bedre alternativ til færdigretter

På Salt Og Peber vil vi gerne kunne tilbyde et alternativ til færdigretter som man traditionelt kender det. Et alternativ, som kombinerer det bedste fra begge verdener; dermed forstået den gode smag og de friske råvarer fra hjemmelavet aftensmad, samt de praktiske og tidsbesparende aspekter ved færdigretter. Resultatet er vores aftensmadstilbud, hvor man har muligheder for at sammensætte en menu for hele familien, både i hverdag og weekend alt efter ønske.

Der er i høj grad fokus på de gode råvarer og den gode smag, og vores kokke bruger god tid på at finde frem til de helt rigtige retter. Retter som man kan glæde sig til at sætte tænderne i. Hver eneste kan man vælge i mellem to forskellige retter. Den ene er af mere traditionel art, hvor i mod den anden er lidt mere eksperimenterende. På den måde skulle der både være noget til børn og kræsne sjæle, samt os der godt kan lide lidt ekstra krydderi på tilværelsen, hver eneste dag.

Ikke bare færdigretter

Traditionelt har færdigretter været et alternativ til hjemmelavet mad, hvor man ikke skal sørge for noget selv. Desværre har det den uheldige sideeffekt at man i sagens natur er nød til at have klaret al tilberedning fra catering firmaets side. Det betyder som regel slatne grøntsager, salat der ikke smager så friskt som man kunne ønske sig og lignende.

Vi mener at vores Aftensmads tilbud er det perfekte alternativ til traditionelle færdigretter! Her har vi nemlig klaret alt det besværlige arbejde på forhånd, uanset hvilken menu der på den givne dag er tale om. Det eneste I skal sætte tid af til i familien er nemme opgaver så som at snitte salaten, koge ris/kartofler/pasta og lignende. På den måde får man det bedste fra begge verdener. Og når man bruger et kvarter til tyve minutter på at lave aftensmaden helt færdig, så får man end da følelsen af at lave aftensmad, og duften fra de lækre retter når at sprede sig i boligen, så hele familien kan nå at opbygge en god appetit inden at man sætte sig til bords.

Alt i alt så mener vi at have fundet den perfekte løsninger til både familier og enlige, hvis hverdagen er for tæt pakket til at man får sat tiden af til at lave mad hver eneste dag, men hvor man stadigvæk ønsker at bibeholder kvaliteten ved at kunne sætte sig ned omkring bordet og nyde et godt måltid mad og hinandens selskab. Især for familier kan dette være svært at nå da man ofte både skal passe karrieren, vennerne fra skolen, ridning, fodbold og hvad vi ellers går og bruger vores tid på. Med Aftensmads fra Salt og Peber kan man heldigvis nemt få velsmagende mad hver dag, med gode og solide råvarer, og stadigvæk have god tid til socialt samvær og hygge om aftenen.

Bestil det bedre alternativ til færdigretter