Salt & Peber

Lette opskrifter til aftensmad

”Aftensmad” er navnet på ét af vore nyere tiltag her på Salt Og Peber. Det går i al sin enkelthed ud af på at vi gerne vil give travle børnefamilier et alternativ til den traditionelle madlavning, uden at man behøves at gå på kompromis med kvaliteten.

Målet er at ramme en kombination hvor de praktiske aspekter ved take away mad er bibeholdt, men hvor kvaliteten af råvarerne er på lige så højt et niveau, som hvis man handlede ind nede i supermarkedet og selv lavede maden, og hvor maden bliver præsenteret på en mere spændende måde.

Resultatet er vores aftensmads tilbud, hvor vi leverer de næsten-færdige retter, og hvor I selv står for minimal tilberedelse.

Jeres arbejde vil som regel bestå i ganske simple opgaver som at snitte grøntsager, koge kartoftler/pasta og lignende, samt at varme de forskellige retter op. Vi vedlægger naturligvis udførlige opskrifter, der grundigt og overskueligt forklarer præcist hvordan maden skal forberedes og serveres.Nye retter hver uge

Ud over et ønske om at gøre den daglige aftensmad meget lettere for hundredevis af travle danske familier, hvor hverdagen er fyldt med arbejde, skole og fritidsinteresser, og hvor der samtidigt også skal være plads til hygge og samvær, så ville vi ganske simpelt gerne præsentere vores kunder for en masse spændendende nye retter og opskrifter uge efter uge.

Hver dag finder I to forskellige opskrifter, som i hver kan vælge i mellem. Den ene opskrift vil som regel være en velkendt af slagsen, som alle kan være med på. Den anden er mere udefinerbar, men helt sikkert værd at kigge nærmere på, især hvis man ikke er bange for nye smagsoplevelser. Alt i alt skulle der være opskrifter for enhver smag, og takket være deres overskuelige udførelse, som du for øvrigt kan se på vores hjemmeside, så er det let som en leg at komme i gang. Sidstnævnte er naturligvis en vigtig faktor, som vi altid har for øje når vi sammensætter vores menuer.

Det skal være en tidsbesparende ting at bestille vores aftensmads tilbud, i forhold til at selv at lave de samme retter derhjemme. Derfor vil forberedelserne der står beskrevet i opskrifterne også være ganske simple. Her er ikke tale om komplicerede ting som at lave en sauce fra bunden. Tværtimod vil det være relativt simple ting, som eksempelvis at snitte grøntsagerne, varme pasta / kartofler / ris og lignende. I den forbindelse er det værd at nævne, at skulle opskriften en dag mangle i jeres levering, så kan de altid findes på vores hjemmeside. På den måde bliver aftensmaden i spoleret af så lille en ting.

Vi håber at du vil bruge et øjeblik på at kigge nærmere på vores spændende aftensmads tilbud inde på vores hjemmeside. Her kan du læse meget mere om vores arbejde, samt se et udsnit af hvad man kan forvente sig når man melder sig til. Skulle du have yderligere spørgsmålet vedrørende vores Aftensmad eller ét af vore mange andre gode tilbud, så er du naturligvis også meget velkommen til at rette henvendelse direkte på telefon eller e-mail.

Se de lette opskrifter her